Servicii

Servicii

Serviciile noastre sunt orientate spre clienți, iar contractele oferite vă garantează consultanță pe toată perioada cât personalul adus de noi se află în România. Organizăm interviuri în funcție de nevoile clienților în țări din Asia precum: Vietnam, India, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka.

Oferim următoarele servicii

Servicii de evaluare a companie

În primul rând, vom analiza compania care dorește să colaboreze cu noi și le vom oferi o perspectivă corectă asupra desfășurării procesului de recrutare. Pentru noi este important să implementăm și să finalizăm fiecare proiect cu succes.

Servicii de recrutare

Recrutarea reprezintă procesul de a găsi persoana potrivită, la locul potrivit, în momentul potrivit. Acest proces are un impact crucial pentru performanța organizațională a oricărei companii, iar noi vom avea grijă ca tu să ai parte de cei mai potriviți angajați pentru firma ta.

Servicii de intermediere

Întocmirea documentațiilor precum prelungirea dreptului de ședere în scop lucrativ, înregistrarea angajaților la CAS, obținerea permisului de conducere românesc, relocarea personalului recrutat plus multe altele sunt doar câteva dintre aspectele de care Trenul Recrutării se va ocupa.

Servicii de managementul resurselor umane

Gestionarea resurselor umane este un serviciu axat în special pe perioada de după sosirea personalului străin în țară. Însă nu e nicio problemă, deoarece Trenul Recrutării este aici pentru a vă face munca mai ușoară.

Servicii de consiliere

Oferim informații utile pentru situații de prevenție a problemelor ce pot apărea între angajator și angajați. Consilierea se adresează atât angajatorilor, cât și personalului străin. Servicii de consiliere complete pe partea de comunicare, pe partea economică și juridică. Indentificăm și intervenim cu succes pentru a înlătura posibile bariere în comunicare.

Servicii de evaluare și optimizare capital uman

Cu o vastă experiență în domeniul recrutării, știm că este foarte important ca personalul străin să se simtă confortabil la locul de muncă și să fie motivat pentru a-și atinge potențialul maxim. Trenul Recrutării găsește atât personalul potrivit pentru tine, cât și soluțiile pentru evaluarea și îmbunătățirea acestora.

Footer Artwork